У Тернополі гуртом наближали "кольорову" мрію для дітей

Гарний і вкрай необхідний захід організувала ГО "Файне місто". Мета благодійного ярмарку "Кольорові надії" - зібрати кошти на придбання електроенцефалографа для обласної дитячої лікарні, щоб безкоштовно обстежувати  хворих на епілепсію дітей. Прилад коштує немало - 150 тисяч гривень.

На «Кольорових надіях» продавали домашню випічку, яку приносили тернополяни. Дітлахи мали де активно провести дозвілля, адже для них працювали веселі аніматори, можна було сфотографуватися з улюбленим мультяшним героєм, скористатись боді-артом. Працював благодійний арт-проект "Фото патріота".

Партнером благодійного ярмарку "Кольорові надії" став атлетично-оздоровчий центр "Каруна". Під час ярмарку карунівці представили для гостей солодощі та провели для усіх охочих майстер-клас із виготовлення ляльок-мотанок. Були також і "солодкі" партнери - громадські активісти із "Смаколиків", тернопільський виробник морозива ТМ "Ласунка", "Майстерня карамелі".

Девіз фестивалю "Подаруй надію, подаруй життя і мрію" й справді надихає на надію. Хочеться вірити, що не так у нас все погано, якщо за справи береться творча й винахідлива молодь.

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео