Житель Шумська напав на цвинтарі на тернополянку

Поки суд розглядав кримінальне провадження, розпочате за фактами крадіжок щодо 20-річного шумчанина, останній, перебуваючи під домашнім арештом, продовжував скоювати злочини - напав на пенсіонерку, оскверняв могили. Займався протиправним на одному з кладовищ обласного центру.

Тернопільська пенсіонерка поскаржилася міліції, що під час перебування на цвинтарі на неї напали. Невідомий вдарив жінку каменем по голові і забрав мобільний телефон.

Міліціонери встановили особу нападника. Молодик скоїв розбій заради наживи. Мобільний забрав, щоб зняти кошти з рахунку, але їх не було, і він розтрощив телефон.

Під час досудового розслідування встановили, що грабіжник не нехтував й цвинтарним металом. З пам’ятників зривав елементи оздоблення, виготовлені з кольорових металів, на вогні нівечив їх до невпізнання і здавав на брухт. Загалом задокументовано три таких факти.

Підозрюваного арештовано. Йому оголошено підозру щодо вчинення кримінальних правопорушень, передбачених частиною третьою статті 297 та частиною першою статті 187 Кримінального кодексу України.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео