Хто стоїть за ремонтом бульварів і набережної у Тернополі?

Триває реконструкція території біля тернопільського ставу. Робітники укріплюють берег, замінюють старі парапети. Ведеться й капітальний ремонт міських бульварів.

«Терен» вирішив дізнатися, хто виконує роботи з реконструкції і які кошти на них не пошкодувало місто.

Загалом на капремонт з бюджету виділено понад 13 млн. грн. роботи відбуваються на п’яти великих об’єктах: бульварах Данила Галицького, Вишневецького, Куліша, на набережній ставу і фронтальній доріжці у парку «Топільче». По чотирьох перших об’єктах проведені тендери. 

ТОВ «Тернопільбуд» отримало 6,55 млн грн. на реконструкцію набережної ставу: реконструкцію підпірної стінки, заміну огорожі і покриття на набережній, влаштування дощоприймача і освітлення.

Ще 2,72 млн грн. отримав «Тернопільбуд» на капремонт бульвару Данила Галицького. Йдеться про заміну дорожніх покриттів, встановлення огорожі, ремонт водопроводу.

Власником «Тернопільбуду» є депутат Тернопільської міської ради Василь Лило.

ТОВ «ТОМ-ІнвестБуд» отримало 4,13 млн грн. на капітальний ремонт пішохідної зони бульвару Дмитра Вишневецького. Йдеться про ремонт ділянки бульвару від вул. Л. Курбаса,6 до вул. Симоненка. У переліку робіт – будівництво фонтану, облаштування освітлення на бульварі, встановлення бордюрів, влаштування покриттів з бруківки, посів газонів, клумб, квітників.

«ТОМ-ІнвестБуд» зареєстрований в селі Петриків Тернопільської області на Віталія і Василя Мазуриків.

Наступного року тернопільська влада планує відремонтувати частину набережної від «Острівка закоханих» до пляжу «Циганка».

Богдан БОДЕНЧУК.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео