Нова поліція почала ставити на місце стару міліцію

Український шоумен і телеведучий Антін Мухарський повідомив, що патрульна поліція прибула через 3 хвилини після виклику, а міліціонери-правопорушники розбіглися.
У своєму Facebook Мухарський написав, що на особистому прикладі переконався в ефективності нової патрульної служби у Києві.

“Живемо навпроти Подільського РВВС. Уже третій день поспіль “традиційні міліціонери” вирують… Сьогодні вранці взагалі як з розуму посходили. Стоять, сміються, матюкаються. Зграя десь у півтора десятка “гопоти в погонах”. Коханій набридло, взяла і викликала наряд. За 3 хвилини прибула патрульна поліція! Традиційні менти, як учні молодших класів, побігли, хто куди. Залишилася пара-трійка офіцерів. Патрульні ввічливо зробили їм зауваження чистою українською мовою! А коли кохана подякувала їм з балкона за відновлений порядок і законну тишу, відповіли “Ми тепер завжди будемо дбати про ваш спокій”, – написав Мухарський.

Протягом першої ночі тестового чергування в Києві співробітники новоствореної Національної поліції зареєстрували 15 дорожньо-транспортних пригод і затримали двох злодіїв.
 

Вибір читачів за тиждень

Відео