Бурякові троянди і кабачкові капці високо оцінило тернопільське жіноцтво

Справжній майстер-клас показали тернопільські студентки спеціальності "кухар, бармен, офіціант" Ірина Поліщук та Марія Петренко, продемонструвавши складну форму нарізки овочів. Вони зуміли настільки реально вирізати із червоного буряка троянди, що гості фестивалю «Галицька дефіляда», які проходили повз них, нахилялися, щоб їх понюхати.

Коли людям казали, що це не квіти, вони відмовлялися вірити. Все більше і більше переконуєшся в тому, що людська фантазія не має меж.

До речі, можна було бачити, як деякі тернопільські господині фотографували собі на майбутнє справжні овочеві витвори мистецтва дівчат, аби потім дивувати гостей на сімейних забавах.

Викладачка Тернопільського вищого професійного училища технологій та дизайну Наталя Канівець неабияк пишається своїми вихованками.

Валентина СЕМЕНЯК.

Фото автора.

Вибір читачів за тиждень

Відео