Степан Барна пояснив торговцям, що має бути на полицях місцевих крамниць

Голова Тернопільської ОДА зустрівся з представниками найбільших торговельних мереж області. Йшла мова про вирішення проблемних питань взаємодії з місцевими підприємствами харчової та переробної промисловості.

Степан Барна, зокрема, зазначив, що місцеві підприємства харчової промисловості виробляють у достатній кількості хлібобулочні вироби, борошно, крупи, цукор, ковбасні вироби, молокопродукти, кондитерські вироби, безалкогольні напої та іншу продукцію хорошої якості та за доступними цінами.

«У торгівлі повинна максимально бути представлена продукція місцевих підприємств, - наголосив Степан Барна. - Ми маємо бути патріотами і у даному питанні, підтримуючи місцевих виробників продукції».

На нараді обговорили питання маркування місцевої продукції або стелажів з нею та шляхів налагодження співпраці з метою насичення торгової мережі продукцією місцевих виробників продукції.

Керівники торгівельних підприємств зупинилися на основних проблемах, що виникають у їх діяльності. Крім цього, обговорено питання щодо своєчасного проведення розрахунків торговельних підприємств з місцевими товаровиробниками за поставлену продукцію та прийняли рішення напрацювати спільні пропозиції до діючого законодавства щодо врегулювання взаємовідносин торгівельних підприємств та виробників продукції.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео