Гусятинський санаторій «Збруч» переоблаштують під реабілітаційний центр для бійців АТО

Волонтери-психологи, які допомагають тернопільським бійцям реабілітуватись у мирному житті, неодноразово звертались до представників влади з проханням збдувати або виділити приміщення для реабілітаційного центру для бійців АТО. Психологи ж радили створити центр, де надаватиметься і соціальна, і психологічна допомога.

У Тернопільській ОДА їх почули і планують перетворити гусятинський санаторій «Збруч» у реабілітаційний центр.  Про це повідомив заступник директора департаменту соціального захисту населення – начальник управління моніторингу та організаційної роботи ОДА Володимир  Росоловський.

«Департамент підготував лист до Кабінету Міністрів,   Президента України та Державного управління справами щодо передачі гусятинського санаторію «Збруч» для облаштування там реабілітаційного центру для бійців АТО. Ми отримали відповідь від Держуправління справами, де вказано, що для створення такого центру об’єкт потрібно передати обласній державній адміністрацій. Зараз вирішуємо це питання з Гусятинською РДА», - повідомив Володимир Росоловський.

Наталя ЛУКІВ. 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео