Тернополяни погрожують лягти кістьми проти чергової будови

Замість дитячого майданчика на вул. Петлюри, 2а хочуть побудувати готельний комплекс. Як пише сайт Тернополяни, мова йде про чергову «сіру» схему продажу міської землі площею 0,09 га. На частині прибудинкової території хочуть спорудити готель.

Однак мешканці вул. 15 Квітня, 2, а також прилеглих будинків просять зупинити безчинство та скасувати рішення 47 сесії міської ради за №6/47/140. Громада просить облаштувати там дитячий майданчик. Адже на чотири будинки у них є всього одна спортивна зона із футбольним полем.

На місці майбутньої забудови провели збори, на які зійшлися представники чи не з кожної квартири. Громада налаштована рішуче – у випадку втручання забудовника на територію готова живим щитом захищати зелену зону.

Тернополяни зібрали понад 200 підписів проти будівництва готелю. Вони написали звернення, де просять не видавати на дану ділянку містобудівних умов та обмежень, а також передати її під прибудинкову територію мешканцям буд. № 2, що по вул. 15 Квітня, для облаштування дитячого майданчика.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео