На Тернопільщині нема життя любителям кайфу

З початку року міліція задокументувала 306 кримінальних правопорушень пов’язаних з незаконним обігом наркотиків. Найактивнішу групу наркоділків, яка скоїла 52 правопорушення, упіймали у січні ц.р.

Про це у соціальній мережі повідомляє начальник УМВС України у Тернопільській області Олександр Богомол.

«З метою запобігання підвищення рівня наркозлочинності на території області основну увагу зосереджено на викритті кваліфікованих кримінальних правопорушень, зокрема пов’язаних зі збутом наркотичних, сильнодіючих та отруйних лікарських засобів, легалізацією коштів, отриманих від незаконного обігу наркотичних засобів та припинення діяльності організованих злочинних наркоугруповань, втягнення у наркоманію та утримання осередків для вживання та виготовлення наркотиків.

У поточному році органами та підрозділами внутрішніх справ області задокументовано 306 кримінальних правопорушень, пов’язаних з НОН: 131 - за збут наркотиків, 38 - за зберігання наркотиків, 3 - за схиляння до вживання наркотиків, 6 - за притоноутримання, 1 нарколабораторія та 108 - за посів нарковмісних рослин.

У січні 2015 року працівники ВБНОН УМВС України в області задокументували злочинну групу наркоділків у складі 4 осіб, які протягом 2014 року скоювали кримінальні правопорушення, пов’язані із збутом марихуани особам із числа споживачів наркотиків Тернополя. Група скоїла 52 правопорушення, які кваліфікуються за ст. 307 КК України, 3 – утримання наркопритонів та 2 схиляння до вживання наркотичних засобів і психотропних речовин», - пише Богомол.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео