Нетверезого голову Конституційного суду везли на шаленій швидкості

Машина голови Конституційного суду Юрія Бауліна вбила трьох людей, а нардеп Ігор Єремеєв зламав собі хребет – такі гучні підсумки минулих вихідних на всеукраїнському рівні. І якщо Єремеєв нікого не чіпав, катався собі на коні і впав, то голова КС, мабуть, добре «поганяв» водія, нехтуючи правилами, бо ж правила для таких не писані.

Видання "Полтавщина" повідомило подробиці смертельної аварії, що сталася вчора. Її, як підтвердив міністр Аваков, спричинила машина Бауліна.

Згідно зі словами журналістів видання, після зіткнення на спідометрі машини глави КСУ була швидкість 100 кілометрів на годину. Водій "Toyota Camry", в якій перебував Баулін, виїхав на зустрічну смугу і врізався у "Nissan", де перебували батьки і троє їхніх дітей. Двоє були на задньому сидінні, а дворічна дитина сиділа на руках у матері і загинула одночасно з батьками.

Очевидці кажуть, що Юрій Баулін був п'яним. Зараз його  

реанімують. Винним, очевидно, призначать водія.

А у нардепа Єремеєва зламаний хребет.  Про це повідомив кореспондент Телеканалу новин "24". З неофіційних джерел відомо, що вершник вилетів із сідла, коли кінь потрапив копитами у яму. Після падіння тварина нанесла йому травму хребта.

За непідтвердженою інформацією, травму Єремеєв отримав на іподромі поблизу Луцька, який нібито належить самому депутату. Зараз потерпілий в Інституті нейрохірургії у Києві, але його, можливо, лікуватимуть десь за кордоном.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео