«БАМ» переміг у турнірі з дворового футболу

У Тернополі вдруге відбувся турнір з дворового футболу. Участь у ньому взяли команди юних футболістів-аматорів з різних мікрорайонів міста.

Змагання проходили між трьома командами: "БАМ" з мікрорайону "Сонячний", "Нива-2" з "Канади" та "Чернівецька" з однойменної вулиці, яка відгукнулась на оголошення в соцмережах. Ганяли м’яча на спортивному майданчику на вул. Вербицького, 6.

Підлітки показали чудову фізичну підготовку, безкомпромісність у веденні боротьби, толерантне ставлення до супротивників.

- У напружених змаганнях перше місце виборола команда "БАМ", друге посіла – "Чернівецька", третє – "Нива-2", - розповідають в Тернопільському міському центрі фізичного здоров’я населення. - На таких турнірах наші діти готуються виступати не тільки за честь своєї вулиці, мікрорайону, але й захищати честь Тернополя на змаганнях вищого рівня.

За словами організаторів, гра у футбол, як і будь-який активний вид спорту, сприяє зміцненню фізичного, психічного, духовного та соціального здоров'я, розвитку основних фізичних якостей та рухових здібностей у підростаючого покоління. Тож схожі змагання проводитимуть в місті і надалі.

Джерело: galsports.com

 

Вибір читачів за тиждень

Відео