Ділові підсумки дня: 29 липня

Додатковий імпортний збір можуть скасувати раніше, ніж заплановано, Кабмін виділить кошти на виготовлення ID-карт, Лагард проти мораторію на виплату боргів, Яценюк вибиває збільшення квот для європейських товарів, стартував продаж Windows 10.

Додатковий імпортний збір можуть скасувати в 4-му кварталі

Відміну додаткового імпортного збору Міністерство фінансів України може перенести на 4-й квартал поточного року, повідомив глава Державної фіскальної служби Роман Насіров.

На виготовлення ID-карт українців виділять 50 млн гривень

Державна міграційна служба отримає від Кабінету міністрів 50 млн гривень для впровадження системи карток громадянина України, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Лагард: сподіваємося, що Україна не вдаватиметься до мораторію

У Міжнародному валютному фонді очікують, що Україна не буде вводити мораторій на зовнішні виплати, заявила директор-розпорядник МВФ Крістін Лагард

Яценюк за збільшення європейських квот для української продукції

Україна повинна провести переговори з європейською стороною про збільшення квот для української продукції в рамках дії зони вільної торгівлі з ЄС, заявив прем'єр-міністр Арсеній Яценюк.

Microsoft почала продажі Windows 10

Американська компанія Microsoft в середу почала продажі операційної системи Windows 10, користувачі Windows 7 і Windows 8.1 зможуть встановити нову версію безкоштовно.

forbes.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео