На Тернопіллі «кинули» двох волинських водіїв

Необачність обійшлася чоловікам майже у десять тисяч гривень. Таку суму потерпілі перерахували на рахунок зловмисників начебто за автозапчастини.

Нещодавно правоохоронці повідомляли, як на Тернопільщині аферисти ошукали перевізника зі Львова. У аналогічну пастку потрапили двоє водіїв з Луцька.

Чоловіки приїхали у нашу область, щоб забрати товар для транспорту, який начебто поламався поблизу Тернополя. Дорогою до них зателефонував водій й попросив купити необхідні для ремонту запчастини. Незнайомець запевнив, що гроші поверне, однак водії повинні дати йому квитанцію. Трохи згодом невідомий, який мав передати запчастини, телефоном повідомив, що квитанцію про оплату товару він дати не зможе, тому ті мають перерахувати гроші на рахунок через термінал.

Оплативши кошти, лучани приїхали у Микулинці Теребовлянського району, де на одній з АЗС мали забрати товар, однак в призначеному місці про домовленість передати їм запчастини ніхто не знав. Зрештою, потерпілі зрозуміли, що втрапили на гачок шахраїв.

Інформацію про даний факт співробітники міліції внесли до Єдиного реєстру досудових розслідувань з правовою кваліфікацією статті 190 Кримінального кодексу України – шахрайство. Слідство триває, повідомили у СЗГ УМВС України в Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео