Тернопільська «Свобода» просить розібратися по суті

«Жоден хабарник не може прикриватися партійним прапором», - така  заява надійшла на адресу «Терена». Подаємо текст звернення із збереженою стилістикою і граматикою.  

«Інформація обєктивна, доцільна і надважлива! Дякую!  

31 липня 2015 року у ЗМІ з’явилася інформація з посиланням на прес-службу прокуратури Тернопільської области про те, що її працівники разом зі співробітниками обласного управління СБУ затримали на вчиненні корупційного правопорушення керівника одного з комунальних підприємств, який водночас є депутатом Тернопільської облради. У скоєнні правопорушення підозрюють керівника комунального підприємства «Архбудсервіс» Андрія Козака.

У зв’язку із підозрою в отриманні хабаря, Тернопільська обласна організація ВО «Свобода» вимагає від працівників правоохоронних органів об’єктивного розслідування, а у разі підтвердження факту правопорушення, забезпечення найжорсткішого покарання відповідно до чинного законодавства.

«Свобода» наголошує, що ніколи не покривала і не покриватиме хабарників, бандитів чи порушників закону. У разі підтвердження інформації про злочин Андрій Козак буде виключений із лав партії і позбавлений депутатського мандата. Ми переконані, що жоден порушник закону не може прикриватися партійним прапором, і «Свобода» перша, у разі виявлення і підтвердження інформації щодо корупційної складової у діяльности будь-якого її члена, вимагатиме для нього якнайжорсткішого покарання.

Прес-служба Тернопільської обласної організації ВО «Свобода. (0352) 52 63 46

067-65-81-992».

Нагадаємо, вчора, 31 липня, у правоохоронців Тернопілля був урожайний день. На хабарах погоріли головлікар місцевого медзакладу і його спільник-бізнесмен (вони придбали твердопаливних котлів на 300 тисяч гривень більше справжньої вартості).

Того ж дня пов’язали депутата Тернопільської облради від ВО «Свобода» Андрія Козака. Депутат, керівник КП обласної ради "Архбудсервіс" начебто взяв 30 тис. грн. хабара від підприємця за те, що не перешкоджатиме здійсненню робіт, які фінансуються з бюджету.

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео