На Тернопілля приїхали діти з буремного сходу

23 дітей і двоє супроводжуючих - директор Нижнєнського навчально-виховного комплексу Олена Бровар і Валентина Ходус гостюватимуть на Тернопіллі. Група прибула сьогодні вночі з населених пунктів прифронтової лінії розмежування військового протистояння: Нижнього, Світличного і Лисичанська.

Діти різного віку мають надію трохи розвіятись і відпочити від напружених буднів у рідних домівках. Разом з вихователями вони зможуть познайомитися з нашим прекрасним краєм, його природою, історичним минулим.

Приїзд гостей зі сходу став можливим завдяки підтримці отця Івана Гуні та заступнику голови Тернопільської ОДА Леоніда Бицюри. Діти проживатимуть і відпочиватимуть у таборі «Орлятко» Теребовлянського району, звідки й виїжджатимуть на цікаві екскурсії.

Всю координаційну, адміністративну та фінансову сторону взяла на себе громадська організація «Схід та Захід єдині».

Ігор Крочак, прес-секретар і координатор волонтерської групи ГО "Схід та Захід єдині" з співпраці із засобами масової інформації.

Фото автора.

Для усіх тих, хто хоче допомогти волонтерській групі «Схід та Захід єдині», - реквізити для перерахунку коштів: громадська організація "СХІД ТА ЗАХІД ЄДИНІ" .47100 Тернопільська обл. м.Шумськ вул. Волинська 4
р/р 26001070100010,МФО 300142,код ЕДРПОУ 39783360,ПАТ "Укрінбанк". 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео