Тернопільська міліція активізує наступ на жриць кохання

З 30 липня по 14 серпня в області триватиме профілактична міліцейська операція «Нічне місто». В цей період правоохоронці максимально активізують роботу з виявлення і документування протиправної діяльності злочинних груп і окремих осіб, причетних до утворення чи утримання місць розпусти, звідництва, сутенерства.

Під приціл співробітників органів внутрішніх справ також потрапляють особи, причетні до виготовлення і розповсюдження порнографічних предметів, вуличної проституції.

Разом з тим правоохоронці кажуть, що кардинально змінити ситуацію із проституцією лише силами співробітників органів внутрішніх справ, складно. Повинна змінитися,  перш за все, суспільна мораль.

- Кількість охочих заробити, продаючи власне тіло, не зменшується. Коли хтось із представниць найдревнішої професії відходять від справ чи за втручання правоохоронних органів, чи з особистих міркувань, на її місце приходить нова, – твердить т.в.о начальника ВБЗПТЛ Тарас Гуменний. – З’являються і нові види проституції, наприклад, із використанням мережі Інтернет. Особливого загострення подібні явища набувають у кризові для держави часи, що і спостерігаємо зараз.

З метою встановлення порушників у сфері моралі міліціонери здійснюють ретельний аналіз рекламних оголошень у ЗМІ та Всесвітній павутині щодо пропозицій з організації надання сексуальних послуг, участі в зйомках порнографічного характеру, високооплачуваної роботи в режимі „он-лайн”.

Із завершенням операції “Нічне місто” діяльність правоохоронців в даному напрямку не припиниться, співробітники міліції і в подальшому будуть продовжувати боротьбу зі злочинами проти моральності.

СГЗ УМВУ у Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео