У Зарваниці відкрили дитячо-юнацький табір "Україна єдина"

3 серпня в Марійському духовному центрі в Зарваниці розпочав роботу дитячо-юнацький табір «Україна єдина» для дітей-переселенців зі Східної України, дітей з Хмельниччини та дітей учасників АТО. Понад 150 учасників беруть участь у програмі, яку підготовили спеціально для них аніматори, психологи та священики, повідомляє сайт ugcc.ua.

«Беручи до уваги події війни, у котрій першими невинними жертвами є діти, проведення такого табору дасть нагоду об’єднати їх та дітям можливість збагатитися культурно та духовно», - розповів співорганізатор табору Роман Демуш.

Тематика табору «Україна єдина» покликана сприяти розумінню, що перемога над злом можлива лише при наявності єдності в народі. Організатори свідомі різного походження учасників табору та відмінності їх конфесійної приналежності, а тому запропонована програма покликана слідувати загальним принципам християнського життя та моралі.

Організаторами табору виступили Митрополит і Архиєпископ Тернопільсько-Зборівський Василій (Семенюк), адміністрація Марійського духовного центру «Зарваниця» та група волонтерів «Аніматор».
 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео