Діти тернопільських воїнів відпочинуть в Аджарії

Голова обласної ради Василь Хомінець зустрівся у Батумі із головою Верховної Ради Автономної Республіки Аджарія (Грузія) Автанділом Берідзе. Під час візиту обговорювалося питання щодо відпочинку дітей учасників АТО на курортах цієї республіки.

Тернопільські діти оздоровлюватимуться на березі моря в оксамитовий сезон – з 5 по 19 вересня. Аджарія прийме 19 дітей, які приїдуть з педагогом та лікарем. Для гостей з Тернопільщини грузини підготували цікаву програму з різноманітними культурними, розважальними, спортивними та пізнавальними заходами, екскурсіями по визначних місцях Аджарії.

«Грузини у черговий раз підтвердили, що вони – справжні друзі України і не на словах, а на ділі допомагають нам, – наголосив Василь Хомінець. – Велику вдячність висловлюю усій Аджарії та голові Верховної Ради Автанділу Берідзе, що винайшли можливість прийняти групу дітей тернопільських вояків».

Витрати на оздоровлення дітей в Аджарії бере на себе грузинська сторона.

Нагадаємо, у травні цього року протягом двох тижнів реабілітацію в Аджарії пройшли 20 тернопільських вояків.

Також Тернопільська обласна рада запросила у наш край грузинську делегацію на чолі з головою Верховної Ради Аджарії Автанділом Берідзе на День незалежності України.

Джерело: obl-rada.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео