Корпорація «Агропродсервіс» пошанувала свого столітнього пайовика

Життя – як мить і ціла вічність. Так сказала на своєму столітньому ювілеї рідним, близьким та знайомим жителька села Велика Лука Тернопільського району Стефанія Швець.

Пані Стефанія є багатолітнім партнером корпорації «Агропродсервіс», віддала їй в обробіток свій земельний пай. За довге життя Стефанії Іванівні довелося побачити все: і дві світові війни, і голод, і розруху, пройти через сум і радість.

Господь розпорядився так, що свого часу вона дочекалася з фронту майбутнього чоловіка Михайла, з яким у любові і злагоді прожили майже сорок літ.

Її трудова біографія тісно переплетена з хліборобською нивою. До виходу на пенсію, нерідко за копійки, працювала у місцевому колгоспі. І навіть перебуваючи на заслуженому відпочинку, не уявляє свого життя без праці на власному городі та улюблених серіалів, які нерідко дивиться по телебаченню у своїх сусідів.

У цей знаменний день її прийшли привітати працівники корпорації «Агропродсервіс», родичі, сусіди та гості з району.

Зі щирими та сердечними вітаннями до Стефанії Іванівни звернувся директор ПАП «Агропродсервіс» Андрій Баран, який вручив ювілярці плазмовий телевізор, вітальний адрес, квіти та побажав міцного здоров’я і багато літ життя. «Нехай святий ангел-хоронитель не залишає Вас у клопотах земних і завжди буде для Вас захисником, супутником і цілителем на довгий вік!», - побажав Андрій Степанович.

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео