Серед потерпілих у аварії в Румунії, ймовірно, є жителі Тернопільщини

Сьогодні вранці у Румунії розбився автобус з українськими туристами, є загиблі і поранені. Ймовірно, серед 53 людей, у тому числі 18 дітей віком від 9 до 14 років, у салоні перебували й жителі Тернопілля.

Про це повідомляє користувач спільноти «Від Тарнополя до Тернополя». «ДТП в Румунії є туристи з с. #Яблунів Тернопільська обл. 15-річний хлопчина у важкому стані».
За інформацією румунського телеканалу, аварія сталася на трасі А2 за 54 кілометри від Бухаресту. На борту автобуса перебували 53 особи. Поранення різного ступеню важкості отримали 18 дітей віком від 9 до 14 років, а також 12 чоловіків і 13 жінок. Одна дитина і жінка загинули одразу після аварії. Водій автобуса важко травмований і перебуває в комі.

Місцева поліція вважає, що причиною аварії є те, що водій заснув за кермом, після чого автобус з'їхав з дороги і перекинувся.

В автобусі знаходилися 2 групи українських туристів, які поверталися з курортів Болгарії, а також кілька людей, які їхали з Болгарії до України у робочих справах.

Очевидці розказали, що аварія автобуса сталася, коли він раптово з'їхав в кювет на швидкості 110 км/год. Більшість людей на момент ДТП в автобусі спали. Також зазначається, що автобус належав болгарській компанії і неодноразово здійснював рейси до України.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео