Покращення житлових умов потребують лише три родини загиблих учасників АТО?

Під керівництвом першого заступника голови Тернопільської ОДА Івана Крисака відбулася робоча нарада щодо надання житла учасникам АТО і сім`ям загиблих військовослужбовців.

«Соціальний захист учасників АТО, їх родин – пріоритет влади, - наголосив Іван Крисак. – Є Постанова Кабінету Міністрів України «Про затвердження Порядку та умов надання субвенції з державного бюджету місцевим бюджетам на будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції, а також для інвалідів I-II групи з числа військовослужбовців, які брали участь у зазначеній операції та потребують поліпшення житлових умов, є інші документи. Тому наше завдання – підійти відповідально до даної роботи».

Як поінформував заступник директора департаменту архітектури, будівництва, житлово-комунального господарства та енергозбереження Олександр Королюк, головою ОДА підписано два розпорядження «Про будівництво (придбання) житла для сімей загиблих військовослужбовців, які брали безпосередню участь в антитерористичній операції».

«Згідно з розпорядженнями, структурні підрозділи ОДА, РДА отримали відповідні доручення, - констатував Олександр Королюк. – Ми проаналізували отриману інформацію. Наразі покращення житлових умов потребують 3 родини загиблих військовослужбовців з Тернопільщини».
Джерело: oda.te.gov.ua

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео