Камінський склав повноваження і лікується

Володимир Камінський уже не депутат Тернопільської облради. Свободівця позбавили депутатських повноважень на сесії обласної ради сьогодні, 13 серпня.

Нагадаємо, заступника міського голови Тернополя і тоді ще депутата найвищого представницького органу краю, затримали і звинуватили у хабарництві. Згодом в Інтернеті з’явилось відео, як автоматом виламували двері, а в кабінет заходив чоловік з валізкою. Справою пана Камінського досі займаються столичні силовики. Чиновник сплатив заставу 97 тисяч гривень і під час слідства перебуває на волі – лікується від гіпертонічного кризу, що стався під час затримання.

- Володимир Камінський сам до нас звернувся. Написав заяву, - розповів голова облради Василь Хомінець, коли переконував колег ухвалити рішення. – Просить позбавити депутатських повноважень. Він задіяний у судовій тяганині і зараз не має часу на депутатську діяльність.

Власне, питання про внесення проекту рішення у порядок денний сесії прийняли лише з другого разу. Причому довелося втручатися Василю Хомінцю. Проте «за» рішення проголосували аж 67 депутатів.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ

Фото з відкритих джерел

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео