С. К. А. Й. повідомив про зрив гастролей у США

Гурт родом з Тернополя не зможе дати заплановані за океаном концерти через погану роботу організатора. Про це лідер колективу написав у Фейсбуці.

«На жаль, маємо повідомити, що наш тур по США, який був запланований на серпень цього року, не відбудеться З ВИНИ ОРГАНІЗАТОРА! – пише Олег Собчук. - Трохи прояснимо ситуацію. Пані Надія Ільків, яка займалась організацією нашого туру, декілька разів переносила дати. Протягом 9 місяців уся команда С. К. А. Й. жила у режимі standby, відмовившись від 9(!) концертів (на платній та благочинній основі). За цей час закордонні організатори ніяких гарантій нам так і не дали. 
Пані Надія, я вірю, що Ви - непогана людина, і, напевно, хотіли якнайкраще, але прошу не займатись більше організацією концертів. Зараз є дуже багато "організаторів", які хочуть щось зробити, але як це робити нажаль не знають підставляючи гурт, прихильників і себе.. Дозвольте музикантам якісно робити свою справу, а прихильникам мати можливість відвідувати концерти. Найдорожчі наші прихильники! Просимо у вас вибачення! Ми справді хотіли зустрітися з вами. Підготували всі документи для віз..(неодноразово!)Сиділи вже на валізах. Але, на жаль, ми не вміємо передбачати майбутнє та прогадувати наперед дії інших людей. З нашого боку вини немає жодної. Все що було необхідно для нашої поїздки ми старанно виконували.. І з нетерпінням чекали.. Наступного разу будемо більш уважними до вибору організаторів і приїдемо обов'язково!!».

Вибір читачів за тиждень

Відео