Леонід Бицюра шукає нову роботу

Розпорядження про звільнення із займаної посади заступника голови обладміністрації Леоніда Бицюри голова обладміністрації Степан Барна підписав сьогодні, 17 серпня. Причому зробив це за власною заявою чиновника.

Чиновник повідомив "Терену", що нарешті почувається вільним і вже розглядає кілька пропозицій про нову роботу.

Власне, про вірогідне звільнення Леоніда Бицюри почали говорити ще тоді, коли проти нього порушили кримінальну справу за передачу 26 соток землі на площі Героїв Євромайдану Тернопільській міській раді.

«Сталося! У зв'язку із припиненням повноважень голови обласної державної адміністрації сьогодні, 17 серпня 2015 року, мене звільнено з ОДА за власною ж заявою, - написав пан Бицюра на власній сторінці у «Фейсбук». - Хочу подякувати усім своїм колегам і однодумцям. Дякую і недругам, які додавали мені мотивації! Впевнений, що зможу зробити більше для свого Народу поза стінами адміністрації. Слава Україні!»

  • Єдине, що ще не вирішив, - дописав Леонід Бицюра пізніше, - передавати чи не передавати шину Євромайдану в якості естафети. Що порадите?

У такій пропозиції є сенс, адже кажуть, що Леонід Бицюра поплатився посадою за те, що фракція ВО «Свобода» не підтримала на сесії Перспективний план формування територій громад Тернопільщини. До слова, причина звільнення – «у зв'язку з припиненням повноважень голови облдержадміністрації». Причому йдеться ще про Олега Сиротюка, який приймав Леоніда Бицюру на роботу після Революції Гідності. Чому Степан Барна чекав майже півроку?

До слова, коридорами ОДА уже не перший день ширяться чутки про призначення начальника управління департаменту охорони здоров’я обласної держадміністрації Віктора Овчарука на місце пана Бицюри. Наразі серед заступників Степана Барни залишається лише один, який отримав посаду за квотним принципом, - представник ВО «Батьківщина» Іван Крисак.

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

Фото – зі сторінки Леоніда Бицюри у «Фейсбук»

Вибір читачів за тиждень

Відео