Правоохоронці Тернопільщини змінять своїх колег у зоні АТО

На східні території України для несення служби поїхали майже півсотні співробітників міліції Тернопільщини. У складі зведеного загону - добровольці з різних підрозділів обласного управління міліції та міськрайвідділів області.

Правоохоронці змінять своїх колег у зоні АТО. Впродовж місяця їм доведеться забезпечувати громадський порядок, контролювати рух автотранспорту на блокпостах, допомагати працівникам місцевих райвідділів боротися зі злочинністю.

Більшість бійців уже мають досвід несення служби на Сході. Проте є й такі,хто вирушає в зону АТО вперше. Очолив зміну тернопільських правоохоронців начальник Підгаєцького райвідділу внутрішніх справ Юрій Кунька. Він супроводжуватиме бійців до місця призначення і разом із ними нестиме службу.

Проводжати бійців у далеку й небезпечну дорогу прийшли друзі, колеги по службі, рідні та близькі. З настановами до правоохоронців звернувся начальник обласного управління внутрішніх справ Олександр Богомол.

«Ситуація на східних рубежах загострилася, тому наша допомога зараз є вкрай необхідною. Вимоги до вас, як до офіцерів - берегти життя, своє і побратимів та дотримуватися службової дисципліни», - зазначив очільник обласної міліції.

Побажав бійцям щасливого повернення і голова Тернопільської обласної адміністрації Степан Барна.

«Ми вдячні вам за вашу мужність та принципову позицію, за те, що оберігаєте наш спокій, нашу країну. Окрему подяку бійцям за відмінну службу передаю і від   керівництва райдержадміністрації міста Попасна, де з гідністю і честю несуть службу тернопільські силовики. Вірю, що з Божим благословенням ви у повному складі повернетеся до своїх домівок», - звернувся до бійців Степан Барна.

Благословенні молитвами священнослужителів, правоохоронці вирушили боронити східні рубежі держави.

Джерело: www.mvs.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео