Джип у «камуфляжі» потрощив у Тернополі два авто (фото)

Вчора близько опівночі на вулицях Руській та Шептицького військовий джип двічі врізався в легкові автівки. Результатом ДТП стали розбиті вщент машини.

Джип у «камуфляжі» між вулицями Острозького та Шептицького зіткнувся з Nіssan Micra. Водій не постраждав, а пасажирка на передньому сидінні отримала пошкодження обличчя, забої на тілі. Зараз дівчина госпіталізована, є підозри на струс мозку, видимих ушкоджень головного мозку та черепа лікарі при огляді не зафіксували. Потерпілою виявилась 19-річна тернополянка Олена Морозова. 
За неофіційними даними, події відбувались наступним чином. Водій джипа, врізавшись спершу у легковика на Руській, виїхав смугою одностороннього руху біля ЦУМу, де зіткнувся вдруге з авто Nіssan Micra червоного кольору. Протаранивши авто, водій позашляховика спробував повернути ліворуч, але через два квартали зупинився. Випадкові свідки, що зібрались довкола, розповіли: "До джипа відразу ж під’їхав чоловік на псевдо «Шиза» і забрав водія. Згодом під’їхали чоловіки на мопеді і забирали речі з машини, двічі проїжджав hummer, який ніби все оглядав. Все відбувалося так швидко, що навіть міліція ще не встигла приїхати на місце події".

Військовий джип належить гарнізону м. Щастя Луганської області. Слідчий міліції, який прибув на місце події, відмовився давати коментарі на місці ДТП. Тож стежитимемо за розвитком подій і чекаємо офіційних пояснень про інцидент від міської міліції.

Потерпіла Олена Морозова з Nіssan Micra

Оксана СЛОБОДЯН.

Вибір читачів за тиждень

Відео