Цілий мільйон «закатали» в асфальт у парках Тернополя

Виконанням «Програми підтримки парків міста на 2012-2015 роки» нещодавно хвалився перед депутатами міської ради начальник управління культури Василь Кармазин.

- Для використання під час проведення масових заходів у парках міста ми придбали біотуалети і секції огорожі, - каже чиновник. – Також купили чимало зелених насаджень. Так, 28 туй висадили у парку ім. Т.Шевченка. На це витратили із міської казни 11,4  тис. грн. За 500 тис. грн придбали машину для викачки туалетів. Натомість капітальний ремонт асфальтного покриття у парках міста обійшовся аж у 1 млн грн.

Гроші витрачали також на придбання атракціонів, катамаранів і міні-техніки, додав чиновник. Зокрема, 14 катамаранів обійшлися місту у 99,9 тис. грн. Окрім того, газонокосарка, мотокоса і бензопила коштували 49,9 тис. грн.

Василь Кармазин згадав і про облаштування «Екстрим-парку». За його словами, на це у бюджеті міста передбачили 400 тис. грн. Поки ж витратили 5,5 тис. грн на виготовлення робочого проекту і експертизу робочого проекту.

Тротуар парку Шевченка

Вислухавши доповідача, звіт міська рада взяла до відома. У депутатів запитань не виникло. Натомість тернополян, які постійно гуляють у парках, може здивувати – куди ж заасфальтували той 1 млн грн?

Віра ОЛЕКСАНДРОВИЧ.

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео