Жовтий бус спричинив аварійну ситуацію у Бучачі (фото)

Субота та середа для Бучача - це “армагедон”. По центральній вулиці важко пройти, а ще важче проїхати. І питання не в тому, що наше місто перевантажене пішоходами чи автомобілями, а в тому хаосі який створюється, пише дописувач «Бучацьких новин».

Давно вже ніхто не звертає уваги на знаки, не дотримується елементарного порядку і просто ввічливості — кожен робить, як хоче. Не один раз натикався на хамство водіїв, які паркуються як хочуть, пішоходів, які переходять дорогу там де їм треба, нехтуючи своїм здоров'ям і моєю свободою (бо я за кермом автоматично винен). Хтось з влади жалівся, що немає грошей в казні? Та тільки за одну суботу можна заробити на зарплату для вчителів школи. Але хто хоче сваритися, тут всі свої...

Перед “Торговим світом“ на Галицькій приблизно о 12 год. сталася ДТП. Автомобіль “Ауді” при виїзді з площадки протаранив автомобіль “ВАЗ”. Пасажирка відбулася шоком. Авто “ВАЗ” треба лагодити. Працівники ДАІ склали акт. Але тут обминули основну причину: жовтий бус, який привіз товар в магазини. Номер АМ 5963 ВО.

Власне він і є причиною того, що водії не побачили машини - жовтий бус все загородив. На фото все видно.

Це вже стало традицією, коли буси просто тупо загороджують проїжджу частину, створюючи аварійну ситуацію.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео