«Тернопіль» розгромив запорізьких «грандів»

22 серпня у Тернополі відбулася важлива для ФК «Тернопіль» гра з прем’єр-ліговим «Металургом» із Запоріжжя.

Буквально з перших секунд господарі поля зайняли агресивну позицію і постійно тероризували ворота суперника. У перші хвилини тернополяни провели кілька ударів, виконали кутовий і після штрафного удару у бік воріт суперника простріл Олександра Кіціка замкнув Сергій Полянчук: 1:0.

Впродовж першого тайму м’яч належав в основному хазяям поля. Кілька невдалих спроб «Металурга» наприкінці тайму таки увінчалися голом у наші ворота. Автор удару – Жураховський. Рахунок став 1:1.

Другий тайм знову розпочався з агресивного володіння м’ячем. І знову саме наш муніципальний клуб міцно заволодів ініціативою на полі. Кілька небезпечних, проте безрезультатних ударів та атак вибили з рівноваги гостей. Другий гол в копилку тернопільського клубу на 62 хвилині – результат влучного кутового від Богданова і правильного удару в «дев’ятку» Курила.

Вже через 5 хвилин правильно розіграний з аута м’яч: Дубчак - Кондзьолка – Богданов – і знову гол. 3:1!!!

Останні хвилини, звісно, тримали глядачів в напрузі. Та «металурги» збилися на навіси, чим полегшили завдання Курила і партнерів. Матч завершився перемогою тернопільських муніципалів з рахунком 3:1.

Тепер попереду жереб, адже ФК «Тернопіль» має зіграти зі ще двома прем’єр-ліговими суперниками.

Тамара КОБЛИК

Фото зі спільноти ФК "Тернопіль" в VK

Вибір читачів за тиждень

Відео