Гурт з Тернополя презентував рок-кавер відомої пісні (відео)

Відомий рок-гурт С.К.А.Й. «родом» із Тернополя презентував до Дня Незалежності відео на знаменитий хіт Тараса Петриненка, виконаний у новому аранжуванні. Патріотичний кліп на пісню "Україно" команда опублікувала на відеохостингу YouTube.

"Романтики української рок-сцени з групи С.К.А.Й. вирішили зробити символічний музичний подарунок своїм шанувальникам до Дня Незалежності України", - йдеться в анотації до відео.

"Що можуть подарувати музиканти? Звичайно, музику! - коментує нову версію старої пісні лідер гурту Олег Собчук. - Вирішили зробити соціальний відеоролик, в якому спробували вмістити найважливіші та найкрасивіші куточки нашої чарівної Батьківщини. Чесно кажучи, підготували кліп давно, просто на нашу думку, не було точного часу для його презентації. Думаю, кліп буде актуальний до Дня Незалежності. Ми повинні пишатися тим, що ми - українці, і живемо на своїй прекрасній землі! Це дуже красива і глибока пісня, слова якої знає більшість людей нашої країни. Композиція дуже близька мені по духу і настрою, думаю, як і багатьом українцям. Я вважаю, що її повинні знати всі покоління, це вічна пісня. Саме тому ми зробили рок-кавер, таким чином пісня знайшла інше, більш сучасне звучання . Спасибі Тарасу Петриненко за можливість зробити рок-версію пісні "Україно".

Джерело: znaj.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео