Анастасія Шеремета про Китай, школу краси і культуру

Анастасія Шеремета - колишня модель, власниця модельного агентства «Selfie Models Group». Нещодавно Анастасія повернулася із Китаю, де викладала у школі краси для дівчаток. «Терен» спілкувався із Анастасією про її подорож і роботу. Деталі спілкування дивіться у відео.



- Анастасія, Ви щойно повернулися із Китаю, де  викладали у школі, розкажіть, будь-ласка, як це все відбувалося?

- Мене запросили в Китай викладати у школі краси, в місті Сучжоу. Я випадково дізналася, що шукають людину, котра могла б написати програму для цієї школи і приїхати на деякий період часу, задля того, щоб викладати певні предмети, працювати із дівчатками.

- Чому школа краси, а не школа моделей?

- Тому, що школа розраховувалася не тільки для дівчаток виключно модельної зовнішності, але й тих, котрі хочуть розвиватися внутрішньо. В цій школі вивчали: балет,  живопис, мистецтво, музику. Навчалися оцінювати мистецькі твори, стилістику танцю, опановували музичні інструменти. Я перебувала у місті, котре рахується культурною столицею Китаю. У жителів міста культура на першому місці, тобто дівчатка з ранку до пізньої ночі навчаються. Група дівчат, яка перебувала у мене на навчанні, навчалися у міжнародних школах. Учениці відмінно володіли англійською мовою. Для дівчат було найголовнішим – спілкування між собою, адже у Китаї велика проблема із живим спілкуванням, віртуальні друзі і соціальні мережі перейшли на перший план.

- Що було найважливіше у такій країні, як Китай? Адже культура там діаметрально протилежна до нашої.

- Досвід для мене колосальний, адже я побачила іншу культуру, інший світ. Спілкування з іншими людьми приносить величезний досвід. Приїхавши сюди, я зрозуміла, що я хочу поміняти і удосконалити у своїй системі виховання. Також хочу, щоб мої дівчатка вивчали культурний базис, основу.

- Як оцінюєте тернопільський модельний ринок,чи не замаленьке місто для такого виду діяльності?

- У нас навчається велика кількість студентів, школярів, тому я вважаю, що це ідеальне місце для розвитку модельної справи. Модельний бізнес – це прекрасна перспектива для дівчат, котрі бажають розвиватися, удосконалюватися, бачити світ.

Юлія ПАЛЕНИЧКА

 

Вибір читачів за тиждень

Відео