У Тернополі затримали продавців «солі»

Співробітники відділу по боротьбі з незаконним обігом наркотиків обласної міліції викрили групу торговців амфетаміном - двох чоловіків 29 та 32 років і 23-річну жінку. Вони не лише продавали, а й самі вживали психотропні речовини.

- Протиправну діяльність трійці документували впродовж року, - повідомив начальник відділу боротьби з незаконним обігом наркотиків в області Володимир Строїч. - Загалом було проведено сім оперативних закупок, а під час останньої наркоторговців затримали в порядку статті 208 КПК України. 

За інформацією правоохоронців, наркотичний засіб, відомий в народі як «солі», зловмисники продавали здебільшого молоді Тернополя. «Бізнес» на наркотиках в вочевидь приносив їм неабиякий зиск, адже лише за грам порошку брали тисячу гривень.

Під час санкціонованих обшуків в усіх фігурантів кримінального провадження було вилучено амфетамін, кошти, здобутті злочинним шляхом та приладдя для вживання канабісу.

Трійці накоторговців міліціонери інкримінують частину 2 статті 307 Кримінального Кодексу України - незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання з метою збуту, а також незаконний збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів вчинене за попередньою змовою групою осіб. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі від 8 до 12 років, інформують у СЗГ УМВС України у Тернопільській області.

 

Вибір читачів за тиждень

Відео