На тернопільських «Єлісях» - рай для наркоманів (фото)

Після завершення акції «Прибери своє місто Тернопіль» організатори виклали звіт і пропозиції, які змушують задуматись. У лісопосадці за ТРЦ «Подоляни» було зібрано близько 15 пакетів сміття на 360 л і 10 пакетів на 120 л.

Дописувач у спільноті «Від Тарнополя до Тернополя» зазначив: «Грін фронт» і «Прибери місто Тернопіль» запрошували мене на свої акції в ліску біля Подолян та на Єлисейських полях. От власне хочу їм подякувати і підняти перед громадськістю 3 великих проблеми:

1) за Подолянами фактично зона екологічної катастрофи - на пятачку в 20 метрів квадратних ми зібрали мішків з 20 сміття;

2) на Єлісейських полях завелися наркомани. Причому люблять вони, як правило, опіати і Дімедрол ... прошу звернути увагу правоохоронців;

3) на Єлісейських варто встановити смітники - пишемо звернення в міськраду».

     

      

Прикро, що небайдужість до проблем Тернополя проявляють лише активні молоді люди, а не влада міста. Тим більше, що ситуація не нова і добре усім знайома. Може, можновладцям треба частіше прогулюватися містом, відвідувати ті чи інші популярні місця, а не тільки торгувати обличчями на офіційних заходах. Може, тоді вони стануть ближчими до проблем насущних, котрі турбують кожного тернополянина?

Тамара КОБЛИК

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео