Майже на 150 тисяч гривень збагатилися злодії за один день

За один день у Тернополі обікрали чотири квартири. За попередньою інформацією, усі злочини вчинила одна і та ж група осіб кавказької національності. Швидше за все, по місту вони їздять на червоному легковому автомобілі.

Пограбовані квартири знаходяться у різних мікрорайонах Тернополя - на вулицях Медовій, Чалдаєва, Слівенській та Лучаківського. Крадіжки сталися в робочі години - з 9.30 до 18.00. Замки деяких квартир було зламано, до інших  підібрали ключі.

«В усіх випадках невідомі забирали з помешкань золото та гроші, - каже заступник начальника кримінальної міліції Анатолій Стельмащук. - Побутову техніку, через вагу та об’єм, не виносили».

У мешканця Слівенської зникли двадцять одна прикраса із золота на суму 80 тисяч гривень.

Пенсіонерка з Медової не знайшла у сейфі рушницю “ІЖ 27″, тисячу євро та чотири найменування золотих прикрас. Сума збитків – 59 тисяч гривень. Із квартири на Чалдаєва невідомі винесли золота та срібла на три тисячі гривень. Прикрас на 6 тисяч втратив і мешканець з Лучаківського.

Правоохоронці просять усіх, хто щось бачив чи чув, а, можливо, помітив у дворі будинку підозрілих осіб, що підходять під опис, телефонувати на лінію “102″ або за номером (067)208 02 25.

Тамара КОБЛИК

Вибір читачів за тиждень

Відео