Завтра в Тернополі фестиваль

Фестиваль водних видів спорту проведуть на набережній Тернопільського ставу. На плесі ставу – кататимуться спортсмени та любителі водного спорту.

Дійство відбудеться за підтримки партії «Блок Петра Порошенка «Солідарність» у суботу, 12 вересня, початок о 14.30 годині.

У програмі – показові виступи спортсменів з веслування на байдарках і каное, вітрильного спорту, вейкбордінгу, кайтсерфінгу. Також відбудеться виставка спортивного інвентарю для риболовного спорту та  спортивного спорядження (човни, вітрила, весла, екіпірування, тощо).

– Будуть змагання всіх видів водного спорту, який практикується на плесі Тернопільського ставу, це байдарка, каноє, вітрильний спорт або віндсерфінг, також готуємо канополе, каякінг. Плануємо зробити виставку, можна буде роздивитись весла і човни. Очікується, що приїде багато гостей. Думаю, з’явиться мотивація зайнятись цими видами спорту. Буде змога покататись на моторному човні. Окрім того, представлять вид спорту рибалку, там високі технології, – розповідає керівник департаменту фізкультури і спорту ОДА Віктор Мацикур в ефірі “Ух-радіо”.


Джерело: doba.te.ua

Фото з відкритих джерел

Вибір читачів за тиждень

Відео