Волонтери передали українським бійцям автомобіль

Волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО поїхали  на схід України, щоб завезти допомогу бійцям АТО. В результаті безперервної роботи волонтери зібрали і підготували для відправки на схід до 5 тон допомоги. 

Маскувальні костюми для снайперів, продукти, одяг – усю допомогу волонтери Логістичного центру Тарас Герман і Богдан Кіндій розвозитимуть по всій лінії фронту, зокрема з сектору “А” до  “М”.

«Тут є продукти харчування, форма, берці, оптика, термобілизна, одяг тощо. Загалом Будемо розвозити допомогу по всій лінії розмежування. Це в основному індивідуальні передачі, зокрема до 50 посилок. Бійці телефонують до нас з лінії фронту, кажуть, що саме їм потрібно. Ми намагаємося зібрати необхідні їм речі, формуємо передачі», – розповідає «Дню» волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Богдан Кіндій.

Цього разу, окрім індивідуальних посилок, захисники України від волонтерів Логістичного центру допомоги бійцям АТО отримають автомобіль – джип. Транспортний засіб волонтери придбали для бійців, відремонтували і везуть в зону АТО.

«Допомогу жертвують на армію люди, благодійники, активно долучається українська діаспора. Велику частину допомоги ми зібрали разом з бійцями 44-ої бригади на волонтерській зоні під час фестивалів. Форму закупляємо в Італії,  берці тут – в Україні», –каже волонтер Богдан Кіндій.

«День» вже повідомляв, що під час фестивалю «Вуличний ринок» волонтери разом з бійцями 44-ої окремої артилерійської бригади збирали кошти для воїнів АТО. На волонтерській зоні діяла польова кухня, а поряд із нею проводилася патріотична акція, учасники якої могли сфотографуватися біля важкої техніки української армії та пожертвувати кошти на потреби воїнів. За три доби безперервної роботи на фестивалі волонтери зібрали  76 176 гривень та 10 доларів. Усі кошти спрямовані на допомогу захисників України.

Волонтери продовжують збирати допомогу для бійців АТО. Її можна приносити у Логістичний центр допомоги бійцям АТО, що в Тернополі на вул. Збаразька,16. Номер “гарячої” лінії – (097)2-055-055.

Джерело: www.day.kiev.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео