Тернополян запрошують на презентацію книги Надійки Гербіш «Дороговкази, радіо та дощ»

Книгарня «Є» та видавництво «Свічадо» запрошують Вас на презентацію книги Надійки Гербіш «Дороговкази, радіо та дощ», яка відбудеться 14 вересня за участю дуже кльового гостя – професора, доктора медичних наук і за сумісництвом пастора Надійки Петра Сельського. Модератор зустрічі – журналістка Анна Золотнюк. Початок – о 18:30. Вхід вільний.

«Дороговкази, радіо і дощ» – есеї молодої письменниці, дружини й мами Надійки Гербіш про життя як мандрівку – до Бога, до ближнього, до себе самої.


Метафора подорожі-автодороги розгортається у книжці в окреслених зовнішних координатах дорожних знаків, музики й дощу. Серед цього антуражу відбувається-снується внутрішнє життя героїні та її радіозв’язок з Богом, Тим, який «вчора, сьогодні і завжди той самий». Та тут і тепер Він звучить у джазових віріаціях Біблії та на крутих віражах доріг, по яких у цьому «шаленому сьогодні» мчать в обидва боки «крилаті дущі авт».


Але в «Дороговказах…» неохопний у своєму «навіки-вічному» часі Він відкривається як Бог саме нашого «сьогодні»: як співчасний з нами.

Джерело: poglyad.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео