Тролейбусну у Тернополі перекривають

Із 16 вересня на вулиці Тролейбуснійу Тернополі стелитимуть асфальт. Цього тижня тут розпочали капітальний ремонт, комунальники міняють тротуари, облаштовують пішохідні доріжки, ремонтують дорогу. Ділянка шляху від вулиці Будного до заїзду в “Тернопільлекротранс” – перша черга ремонту, наступна частина – до вулиці Бережанської.

Виїзд з вулиці Тролейбусної на об’їзну дорогу Тернополя комунальники і працівники ДАІ завжди називали аварійним. Через відсутність пішохідних переходів тут часто траплялись дорожньо-транспортні пригоди. За численними зверненнями тернополян цю ділянку дороги ремонтують комплексно. Насамперед міняють тротуари, облаштовують пішохідні доріжки іа додаткову зупинку на вимогу.

– Зроблена повністю реконструкція існуючого острівка, зроблена заїзна кишеня та зупинка з іншого боку. Крім того, зараз вирішується питання відведення води, щоб вода тут не стояла. Зараз йде робота по заміні бордюрів, завтра фрезерування дороги та до кінця тижня ми зможемо постелити перший шар асфальту, – розповідає  міський голова Тернополя Сергій Надал.

Також тут з’явиться два пішохідних переходи. Крім того, капітально відремонтують зупинку громадського транспорту. Ділянка дороги від вулиці Будного до заїзду в “Тернопільлекротранс” – перша черга ремонту, наступна частина – до вулиці Бережанської, її ремонтуватимуть наступного року.

А 16 вересня Тролейбусну частково перекриють. Однак проблем для громадського транспорту не буде, запевняє Олег Вітик.

– Коли буде фрезування та асфальтування, розворотного кільця тут не буде, розвертатись тролейбуси будуть в себе на території, це буквально день, два, – каже начальник відділу технагляду Тернопільської міськради Олег Вітик.

Усі роботи на Тролейбусній планують завершити до 24 вересня. Також нині триває капітальний ремонт вулиці Живова, в районі ринку “Новус”.

Джерело: tv4.te.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео