В Тернополі побили водія і викрали його авто

Незаконне позбавлення волі або викрадення людини, вимагання, вчинене повторно, та незаконне заволодіння транспортним засобом інкримінують правоохоронці двом раніше судимим мешканцям Тернополя.

За словами слідчих, 15 вересня із заявою до Тернопільського міськвідділу міліції звернувся тернополянин, 1979 року народження. Він заявив, що невідомі чоловіки, перебуваючи в його квартирі, зв’язали йому руки, побили та вимагали гроші.

- На місце події виїхала слідчо-оперативна група, - розповідає заступник начальника слідчого відділення слідчого відділу Тернопільського міськвідділу міліції Сергій Кисіль. - Після проведення перевірки ми встановили, що потерпілий, знаходячись на одній з квартир у Тернополі, незаконно утримувався двома правопорушниками, які завдали йому тілесні ушкодження, вимагали гроші. Не отримавши кошти, зловмисники незаконно заволоділи транспортним засобом потерпілого.

Тікаючи, злочинець став винуватцем дорожньо-транспортної пригоди. Він врізався в автівку, яка зупинилася на світлофорі. Автомобіль відкинуло на кілька метрів вперед, але ніхто не постраждав. Зупинившись, втікач крикнув водієві про компенсацію, і поїхав далі.

Втікача наздогнали державтоінспектори. Правоохоронці затримали його відповідно до статті 208 КПК України. Зараз він перебуває в Теребовлянському ізоляторі тимчасового тримання.

Другого зловмисника міліціонери розшукують.

Потерпілому після проведеної медекспертизи медики діагностували закриту черепно-мозкову травму, струс головного мозку та тупу травму лівого ока. Триває слідство.

Джерело: www.mvs.gov.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео