На Тернопільщину завозять вибухівку із зони АТО?

На Тернопіллі збільшується кількість знахідок вибухонебезпечних предметів. На жаль, ця проблема стає все більш актуальною. Випадки знаходження гранат, набоїв вже не поодинокі в місті та області. Якщо раніше це були відголоски першої та другої світових воєн, то сьогодні – це ще і реалії тих подій, що відбуваються на Сході країни, а саме у зоні АТО.

 

Для того, щоби максимально зменшити ризик від таких знахідок, варто розказувати та показувати як вони можуть виглядати та як себе поводити у такий ситуації. Саме цій темі був присвячений черговий вишкіл у «Школі ножового бою», пишеТернопільська липа.

Кожен, хто був присутній, відкрив для себе щось нове, адже розмову проводив справжній експерт вибухотехніки НДКЦ обласного управління внутрішніх справ Ігор Васьків. Микола Більчук організатор військово-патріотичного вишколу «Захисти свій дім», соціального проекту «Дике поле» та «Школи ножового бою» один з тих, хто щодня готовий підтримувати тих, хто сам хоче бути спроможним захистити себе та своїх рідних, наголошує, як важливо таку інформацію доносити і школярам і студентам, адже усі знають, що найбільші допитливі та звертають увагу на незвичні предмети саме діти та молодь.

Джерело: zz.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео