Степан Барна: «Краще сьогодні зробити ставку на спорт, ніж потім вкладати кошти у розвиток охорони здоров’я»

Чортківська районна юнацька спортивна школа — один з найбільш проблемних об’єктів спортивної галузі у Тернопільській області. Проте на рахунку цієї школи чималі спортивні досягнення. У рамках робочої поїздки об’єкт оглянув голова Тернопільської ОДА Степан Барна.

«Ми поставили собі за мету завершити реконструкцію даного об’єкту і стимулювати у такий спосіб розвиток спорту в Тернопільській області, — зазначає Степан Барна. — Варто зазначити, що в цьому році майже 10 мільйонів гривень з фонду регіонального розвитку спрямовано на реалізацію програм щодо спортивної інфраструктури. Для нас як ніколи важливо сьогодні зробити ставку на спорт, популяризацію здорового способу життя. Замість того, щоб потім вкладати кошти у розвиток охорони здоров’я. Краще зараз зробити все для профілактики, аніж потім займатися лікуванням».

На реконструкцію вказаної спортивної школи фондом регіонального розвитку профінансовано 1 мільйон 200 тис. грн. Об’єкт буде зданий в експлуатацію вже до кінця жовтня, зазначає Степан Барна.

Джерело: www.oda.te.gov.ua

 

Вибір читачів за тиждень

Відео