Тренування з гравцем ФК «Тернопіль»

Оновлені та добре забезпеченні універсальні спортивні майданчики - це найвдаліші місця для проведення спортивних заходів: змагань, турнірів, відкритих тренувань, спортивних естафет та майстер-класів з різних видів спорту для дітей та молоді, що бажають у вільний від навчання час активно відпочити  з користю для власного здоров’я.                                                                                                                           Такий захід, а саме, відкрите тренування з футболу, був проведений 22 вересня 2015 року на універсальному майданчику по вулиці Вербицького, 6. Кваліфіковані тренера запропонували дітям віком 7-10 років взяти участь у цікавих та розвиваючих спортивних естафетах, що використовуються під час футбольних тренувань. Учасники відчули себе справжніми спортсменами  і охоче  виконували поставленні завдання.

Окрасою спортивного дійства стала зустріч з  відомим спортсменом Олександром Музикою, екс-захисником ФК «Миколаїв», діючим гравцем ФК «Тернопіль».

«Спортивні досягнення і успіхи, - як вважає пан Олександр,-  залежать, насамперед, від дисципліни в команді, поваги до тренера, згуртованості та дружби». Також школярі та їх батьки дізнались від почесного гостя  про раціональне харчування, як важливу складову здоров’я  юних спортсменів початківців.

Організаторами спортивних заходів на універсальних майданчиках є працівники КО «Тернопільський міський  центр фізичного здоров’я населення» управління у справах сім’ї, молодіжної політики і спору Тернопільської міської ради. 

 

 

 

 

 

Вибір читачів за тиждень

Відео