За минулі вихідні на дорогах області - чотири ДТП

Двоє людей загинуло та шестеро отримали травми в результаті чотирьох дорожньо-транспортних пригод, які трапилися минулими вихідними на автошляхах Тернопільщини.

Про аварію з потерпілими на автодорозі Стрий-Тернопіль у Козівський райвідділ міліції 26 вересня о 19.45 повідомив лікар центральної лікарні.

Між населеними пунктами Теофіпілка та Плотича водій автомобіля “Тойота-Кемрі” не впорався з керуванням, виїхав на смугу зустрічного руху та зіткнувся з автівкою “Шкода-Октавія”. В результаті ДТП трьох пасажирів з “Шкоди”, двоє з них діти 2012 та 2014 років народження, із травмами доправили до лікарні. У водіїв взяли кров для аналізу на вміст алкоголю.

Завершилася субота ще однією автопригодою. Поблизу села Буглів Лановецького району водій автомобіля “АЗЛК 2140″, тернополянин 1949 року народження, виїжджаючи з другорядної дороги на головну, не пропустив легківку “ВАЗ-2109″ під керуванням жителя Ланівців. В результаті цього автомобілі зіткнулися.
Порушення правил дорожнього руху завершилося летально для мешканця обласного центру. Пенсіонер помер у медзакладі.

Водія та пасажира “Жигулів” госпіталізували в травматологічне відділення Лановецької райлікарні.

На Чортківщині у неділю, 27 вересня, водій “Мітсубісі-Паджеро” збив пішохода. Трапилася аварія близько четвертої години ранку. За попередньою інформацією, кермувальник не обрав безпечної швидкості та допустив наїзд на пішохода, мешканця села Давидківці, 1983 року народження. Останній переходив проїжджу частину дороги за межами пішохідного переходу. Внаслідок удару його із травмами госпіталізували у місцеву лікарню.

Ще одне повідомлення про ДТП надійшло того дня о 21.20 в Підволочиський райвідділ міліції від диспетчера швидкої допомоги. На місце події виїхала слідчо-оперативна група. На автодорозі між селами Мелиськ та Мовчанка двадцятилітній водій мотоцикла “Іж-Планета”, рухаючись польовою ґрунтовою дорогою, не впорався з керуванням та в’їхав у дерево. Юнак внаслідок отриманих травм загинув на місці автопригоди.

Причини усіх дорожньо-транспортних пригод встановить слідство, інформує dosie102.te.ua .

 

Вибір читачів за тиждень

Відео