Тернополян запрошують взяти участь у велоквесті

30 вересня у Тернополі відбудеться «Бібліотечний велоквест», присвячений Всеукраїнському дню бібліотек. Учасники на велосипедах протягом двох годин кататимуться містом та виконуватимуть літературні завдання. Старт – о 16:00 від Тернопільської обласної бібліотеки для молоді.

«Буде 10 зупинок у парках міста, де учасники будуть виконувати літературні завдання. Мета нашого велоквесту – популяризувати здоровий спосіб життя та книги, адже велосипед – це тренажер для тіла, а читання – для душі. За виконання різноманітних завдань учасники отримуватимуть ключі на кожній зупинці. Зібравши всі ключі, команди повернуться до бібліотеки, де будуть складати вислів про книгу відомої людини», – розповідає організатор акції, керівник центру «Вікно в Америку» Тернопільської обласної бібліотеки для молоді Ірина Драч.

Стати учасниками можуть всі охочі тернополяни, у яких є велосипед. Проводять захід у Тернополі втретє. «Бібліотечний велоквест» відбувається в рамках проекту «Windows go biking». В кожній обласній бібліотеці є бібліотечний центр «Вікно в Америку». Такі велоквести проходять у всіх містах України.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео