В Тернополі християнська молодь в піснях молилася за Україну

Цими вихідними в парку ім. Т.Г. Шевченка пройшов День християнської молоді. В рамках заходу мешканці міста взяли участь в Урочистій літургії. Опісля тернополяни мали змогу послухати християнських та патріотичних пісень, потанцювати разом із молодими танцювальними колективами, спробувати свої сили в майстер-класах з хенд-мейду та виконати завдання квесту.

Діти створювали прикраси ручної роботи, елементи декору, плетені браслети та чотки. Усі столи, виставлені для майстер-класів, користувалися популярністю – кожен хотів спробувати зробити щось красиве своїми руками.

До свята долучилися і студенти Галицького коледжу ім. В. Чорновола. Вони читали вірші, присвячені героям АТО.

Багато молодих тернопільських виконавців з різних куточків області тішили глядачів своїм співом. Виконували навіть пісні в стилі хіп-хоп, чим немало здивували публіку.

- Цей день приурочено Єпархіальному дню молоді – сказав на відкритті свята Голова Патріаршої комісії у справах молоді УГКЦ о. Ростислав Пендюк. – Сьогодні ми разом в піснях молитимемось за матінку Україну, наших матерів, воїнів АТО.

Усміхнені, красиво одягнуті молоді люди та дітки по-справжньому перейнялися емоціями свята та співали й танцювали разом з виконавцями.

Тамара Коблик

Вибір читачів за тиждень

Відео