На проспекті Злуки демонтували недавно поставлену бруківку (фотофакт)

Як вже повідомляв «Терен», КП «Тернопільводоканал» власним коштом проводить ремонт і заміну напорно-каналізаційного колектору на проспекті Злуки. Зараз велику яму розрили прямо на тротуарі біля пішохідного переходу поряд із ТЦ «Ювілейний».

Примітно, що цю ділянку пішохідної частини нещодавно вкрили новою бруківкою, а тепер знову копають. Місцеві мешканці не розуміють, хто і як розплановує такі дії.

- Казали, що ремонт плановий, - скаржиться пані Олена, яка живе на проспекті. - То навіщо наперед бруківку стелили? І де вона тепер? Дурного робота. Коли і хто збирається те все до ладу доводити? Тут буде купа болота…

Старший майстер Лідія обіцяє, що роботи не затягнуться і все буде добре.

- Ми тут все швидко закінчимо, замінимо труби і засиплемо яму, - сказала вона. - Бруківку вкладатиме «Креатор-Буд», але вже, мабуть, наступного року. Всі ж бачили, що трапилось з частиною тротуару вище, коли земля всілась. Цього разу хочуть зробити якісно.

Отож, до наступного року тернополянам доведеться ходити до зупинки біля «Довженка» по втрамбованому болоту. І носити з собою бахали…

Тамара КОБЛИК

Фото автора

Вибір читачів за тиждень

Відео