Волонтери розповіли про «перемир’я» на Сході

З 10 по 18 вересня волонтери Логістичного центру допомоги бійцям АТО знову перебували на Сході. Подолали вони близько 4 тисячі кілометрів та доставили на передову форму, взуття, термобілизну та інше.  Вони розповіли, що ця поїздка була спокійною, проте, перемиря там часткове.

«Ми їхали по лінії фронту, жили з хлопцями та говорили з ними про ситуацію в АТО. Вони не задоволенні ситуацією, що склалася в країні та владою. Кажуть, що краще б їм дали команду в наступ, дали зброю, щоб зачистити ті місця та закрити кордон.  Їм не дають ні команди «фас», ні «стоп». Цього разу поїздка була спокійною, адже попередній раз ми потрапили під обстріли та ледве забрали ноги з передової», – розповідає волонтер Логістичного центру допомоги бійцям АТО Богдан Кіндій.

Також у Логістичному центрі готуються до завершенням виборів та наповнюють склад, адже вважають, що після них варто очікувати загострення бойових дій на Сході.

«Зараз до виборів йде штучне перемир’я. Воно ніби то є, але бойові дії, вибухи та обстріли там бувають. Зараз там трохи тихіше, ніж зазвичай», – каже волонтер Христина Феціца.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео