Для бійців АТО збиратимуть гроші школярі з особливими потребами

У понеділок вихованці тернопільської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату для дітей зі зниженим слухом організовують «Солодку ярмарку». Захід відбувається щороку, тому став уже традиційним. Виручені кошти відправлять на потреби бійців у зоні АТО.

Ярмарка відбудеться на великій перерві, приблизно, о 10:45 год.

«Запрошуємо усіх батьків, родичів, друзів! Минулого року ми запросили своїх сусідів – учнів та вчителів школи №10. Діткам подобається продавати свої солодощі. У суботу і неділю діти вдома, разом, з рідними готують випічку. Привозять і пиріжки, і тістечка, і торти, і бутерброди роблять!», – поділилася педагог закладу, організаторка Анджела Грім.

Минулого року ярмарка набула великого масштабу. Учні продавали не лише своїм товаришам, а й учням школи №10. Тому, за словами організаторки, усі скуштували солодощів досхочу!

Виручені гроші з минулорічної ярмарки відправили на потреби бійців у зоні АТО.

«Нещодавно ми збирали макулатуру. Виручені за неї гроші пішли на необхідні речі бійцям! Тому, гроші із «Солодкої ярмарки» теж будемо відправляти бійцям. Окрім макулатури збирали книги, канцтовари для дітей і відправляли на Схід», – поділилася організаторка.

Джерело: ternopil.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео