Правоохоронці розповіли школярам про небезпечну роботу в бойових умовах

Про роботу правоохоронців у зоні АТО, а також про правила поведінки в надзвичайних ситуаціях розповіли працівники Теребовлянського райвідділу внутрішніх справ учням загальноосвітньої школи № 1.

Старший інспектор патрульної служби та учасник АТО Андрій Скубіцький розповів школярам про небезпечну роботу правоохоронців в бойових умовах, які завдання виконують бійці на східних рубежах.

Дітей цікавив побут мешканців сходу, чи працюють навчальні заклади та як живеться там дітям. Багато запитань ставили школярі й про озброєння та спецзасоби працівників міліції.

Гості в погонах показали дітям воєнну амуніцію, а також провели майстер-клас зі збирання та розбирання зброї. Усі охочі могли приміряти бронежилети та каски. Не забули правоохоронці нагадати вихованцям правила поводження з небезпечними предметами, та як діяти в надзвичайних ситуаціях.

Правоохоронців втішило те, що підростаюче покоління цікавиться, підтримує і пишається тими людьми, які захищають їхній спокій і щасливе майбутнє.

Бійці подякували учням молодших та старших класів за підтримку, за листи і малюнки, які передають у зону АТО, за власноруч виготовлені обереги для бійців та теплі, по-дитячому щирі, слова підтримки.

Школярі побажали правоохоронцям міцного здоров’я та легкої служби.

Джерело: dosie102.te.ua

Вибір читачів за тиждень

Відео