Тернополян безкоштовно частуватимуть картоплею і киселем

Ярмарок з продажу сільськогосподарської продукції та продуктів харчової і переробної промисловості відбудеться в Тернополі 3 жовтня. Участь братимуть сільськогосподарські товаровиробники та виробники переробних підприємств області усіх форм власності.
Розміщатимуться торговиці на трьох масивах – «Східному» (майданчик перед центральним стадіоном просп. Степана Бандери, 15; майданчик перед рестораном «Галич» на вул. Протасевича, 12), «Дружбі» (майданчик на перехресті вул. Миру-Дружби), «Сонячному» (вул. Л.Курбаса, майданчик біля ринку «Галицький»).
За доступними цінами можна буде придбати крупи, цукор, борошно, хлібобулочні вироби, молочні вироби, овочі, фрукти, рибу, м’ясо, мед.
Не обійдеться торговиця без частування. Скуштувати ароматної, підсмаженої з цибулькою картоплі запрошує гостей свята один із провідних агрохолдингів. Пригощатимуть усіх охочих безкоштовно і не лише картоплею з свого урожаю, а й киселем з власного крохмалю.
Намет зі смаколиками розташується на майданчику перед центральним стадіоном міста, що на проспекті Степана Бандери. Скуштувати смаколиків можна з 9-ї години ранку, повідомили у прес-службі ОДА.

Вибір читачів за тиждень

Відео